Web Analytics Made Easy - Statcounter

4 سال است که این نمایشگاه میزبان بخش جدیدی است تحت عنوان «استیج» که توسط موسسه فرصت‌آفرین برگزار می‌شود و از ابتدای فعالیت به یکی از بخش‌های مهم نمایشگاه تبدیل شده و با اقبال زیادی از جانب مخاطبین همراه شده و از آن با عنوان قلب تپنده نمایشگاه اینوتکس یاد می‌شود.



استیج در واقع رویدادی در دل اینوتکس است که هرساله میزبان سخنرانان، صاحب‌نظران و فعالان اکوسیستم کارآفرینی کشور است و این افراد در طی مدت برگزاری نمایشگاه در یک صحنه آزاد به ایراد سخن می‌پردازند و بازدیدکنندگان نمایشگاه اینوتکس قادر هستند با حضور در استیج از محتوای آن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما امسال، رویداد اینوتکس استیج که با حمایت پست بانک برگزار می‌شود، دست‌خوش تغییرات گسترده‌ای شده است و لباسی نو به تن کرده. در خصوص این تغییرات و کم و کیف رویداد اینوتکس استیج، به سراغ برگزارکنندگان این رویداد رفتیم.

عباد غفوری از برگزارکنندگان استیج درباره تغییرات محتوایی رویداد امسال گفت: «امسال با توجه به دیدگاهی جدید مبنی بر اینکه بتوان میزبان عموم افراد جامعه بود و نمایشگاه اینوتکس رفته‌رفته به محیطی جهت آشنایی افراد جامعه با اکوسیستم استارتاپی و فناوری کشور تبدیل شود، تصمیماتی گرفته شد در حوزه محتوای استیج و بنا شده موضوعاتی عمومی نظیر اقتصاد و تحریم، محیط‌زیست و مسئولیت اجتماعی نیز به استیج در کنار موضوعات فناوری و نوآوری اضافه شود و باعث حضور اقشار مختلف جامعه در نمایشگاه اینوتکس شود. به همین خاطر بنده نیز با توجه به سابقه‌ام در برگزاری رویدادهای متعدد در حوزه‌های اجتماع، فرهنگ، هنر و ادبیات، در کنار موسسه فرصت‌آفرین مسئولیت برگزاری استیج را برعهده گرفتم».

غفوری افزود: «به نظر من با این تغییرات محتوایی شاهد گسترده‌تر شدن دایره مخاطبین نمایشگاه اینوتکس خواهیم بود و این تغییرات به حدی اهمیت پیدا کرده که صاحب‌نظران و بزرگان و اندیشمندان متعددی مهمان ما در استیج شدند. از جمله دکتر بهزاد شیری، مدیرعامل پست بانک، دکتر حجت‌الله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون، مهندس محمد درویش، فعال محیط زیست و رئیس کمیته محیط زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو، استاد علی دهباشی، از فعالین و اساتید حوزه فرهنگ و مطبوعات و سردبیر نشریه وزین بخارا، پدرام سلطانی، فعال اقتصادی و نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، شریف نظام‌مافی، رئیس اتاق بازرگانی ایران و سوئیس و مدیرعامل موسسه محک».

رضا غیابی، عضو اتاق فکر اینوتکس نیز در خصوص موضوعی مهم در اینوتکس استیج امسال گفت: «یکی از اتفاقات مهم در استیج که می‌تواند عافیت و فواید زیادی برای اکوسیستم کارآفرینی کشور داشته باشد، دیدار حاکمیت و بخش خصوص و کارآفرینی کشور در محیطی دوستانه و سازنده است. از نظرم فاصله‌ی میان حاکمیت و فعالان بخش خصوصی به نفع هیچ یک از طرفین نیست و هرچقدر این دو همسوتر باشند، جامعه و اقتصاد قدرتمندتر شده و کارآفرینی کشور و اکوسیستم استارتاپی می‌تواند با دغدغه کمتر و قدرت بیشتری فعالیت کند».

آقای غیابی اضافه کرد: «از جمله افرادی که در این حوزه، میزبان آن‌ها در استیج هستیم، جناب سرهنگ گودرزی، فرمانده پلیس فتا تهران بزرگ و همچنین نمایندگانی از قوه قضاییه خواهند بود و این اتفاق را می‌توان به فال نیک گرفت و امیدواریم بتوانیم از طریق استیج ارتباطی سازنده و مفید میان حاکمیت و بخش خصوصی ایجاد کنیم».

نمایشگاه اینوتکس از 28 الی 31 اردیبهشت ماه در محل پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود و علاقه‌مندان جهت حضور، قادر هستند از طریق وب‌سایت نمایشگاه به آدرس www.inotex.com اقدام نموده و ثبت‌نام کنند.

با ثبت‌ نام در نمایشگاه اینوتکس امکان حضور در اینوتکس استیج نیز فراهم می‌شود و نیازی به ثبت‌نام مجزا جهت حضور در این رویداد نیست.

رویداد اینوتکس استیج در سه روز 28، 29 و 30 اردیبهشت از ساعت 10 الی 18 میزبان مخاطبین خواهد بود و رویداد در 7 محور کلی با عناوین «تفکر خلاق و تفکر کارآفرین»، «رهبری و ایجاد تغییر در پارادایم‌های ذهنی»، «ساخت یک اقتصاد موفق در کشور»، «تحریم و جهانی شدن کسب‌وکارها»، «محیط زیست و توسعه پایدار»، «مسئولیت اجتماعی کسب‌وکارها» و «چالش‌های اکوسیستم» برگزار می‌شود.

با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا و جهت جلوگیری از انتقال این ویروس، رویداد اینوتکس‌ استیج در فضای باز و با حفظ فاصله اجتماعی برگزار می‌گردد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: استیج اینوتکس رضا غیابی نمایشگاه اینوتکس کارآفرینی کشور رویداد اینوتکس برگزار می شود محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۰۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۲۰ محصول جدید فناورانه در اینوتکس ۲۰۲۴

سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس) که از ۱۴ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود، شاهد رونمایی از ۲۰ محصول جدید فناورانه در حوزه‌های مختلف خواهد بود - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس) با حضور 450 شرکت فناور و نوآور و بیش از 150 سرمایه‌گذار در پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرد.

مجتبی جبارپور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس، در حاشیه این رویداد به خبرنگاران گفت: این دوره از نمایشگاه با تمرکز بر حضور شرکت‌های دارای نقش موثر در نوآوری و فناوری برگزار شده است. به همین منظور، شرکت‌هایی که در یک سال اخیر محصول جدیدی توسعه داده‌اند، در این نمایشگاه حضور دارند.

جبارپور نوآوری در فناوری را از دیگر رویکردهای این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: در این راستا غرفه‌ای به نام "پیشگامان" در نمایشگاه اینوتکس ایجاد شده است. با انتشار فراخوانی، شرکت‌هایی که دارای محصولات جدیدی بودند، شناسایی و در روزهای برگزاری این نمایشگاه از محصولات آنها رونمایی می‌شود تا مسیر تجاری‌سازی آنها هموار شود.

معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس تعداد این محصولات را بیش از 20 محصول عنوان کرد و ادامه داد: روز اول اینوتکس 3 نمونه از این محصولات رونمایی شد و امروز نیز 2 مورد دیگر رونمایی می‌شود.

وی با اشاره به بخش‌های رویدادی این نمایشگاه اظهار کرد: برگزاری فروم‌ها در حوزه‌های سیاستگذاری فناوری و نوآوری و استیج‌ها در حوزه‌های مدیریت نوآوری و فناوری از جمله برنامه‌های بخش رویدادی این نمایشگاه به شمار می‌رود.

3 محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس 2024 رونمایی شد

جبارپور تفاوت ویژه این نمایشگاه نسبت به سال‌های قبل را تمرکز بر حوزه‌های نوآورانه و فناورانه ذکر کرد و یادآور شد: برای اولین بار کنفرانس هوش مصنوعی در این نمایشگاه برگزار شد. ضمن آنکه ستادهای معاونت علمی مشارکت خوبی داشته‌اند به گونه‌ای که برخی از محصولات رونمایی شده با پیشنهاد این ستادها بوده است.

رئیس نمایشگاه اینوتکس استیج ریسچر پیچ را از دیگر بخش‌های این نمایشگاه دانست و گفت: این رویداد که رقابت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشگاهی است، در طول سال برگزار می‌شود و در این استیج، برترین‌ها با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و به برترین‌ها، تسهیلاتی اعطا خواهد شد.

وی با بیان جزئیات استیج ریسچر پیچ از بخش‌های جدید این رویداد گفت: بخش مسابقه پهپاد سال قبل برگزار شد و امسال این بخش در قالب المپیک فناوری برگزار می‌شود. این المپیک در حوزه‌هایی چون رباتیک، هوش مصنوعی، پهپاد و غیره  برگزار می‌شود.

جباری‌پور اظهار کرد: ثبت‌نام این المپیک از روز گذشته همزمان با نمایشگاه اینوتکس آغاز شده است و برگزاری آن در مهر سال جاری خواهد بود.

وی حضور بازرگانان فناوری را از دیگر رویکردهای اینوتکس عنوان کرد و گفت: ما به دنبال حضور رایزنان فناوری کشورهای مختلف هستیم و در این نمایشگاه نیز مهمانانی از کشورهایی چون ترکیه، روسیه، هلند و کانادا خواهیم داشت.

جباری‌پور از تبادل تفاهم‌نامه با مرکز تجاری روسیه در این نمایشگاه خبر داد و یادآور شد: بر این اساس قرار است این مرکز دفتری را در راستای توسعه تجارت فناوری در پارک فناوری پردیس تاسیس کند و متقابلا پارک نیز دفتری در مسکو تاسیس کند تا تسهیل‌گری تجارت فناوری میان دو کشور صورت گیرد.

در این نمایشگاه که تا 21 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت، 400 جلسه B2B و بیش از 20 رویداد دیگر نیز برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف اینوتکس شبکه سازی است
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید فناورانه در اینوتکس ۲۰۲۴
  • برگزاری رویداد المپیک فناوری در پایان مهرماه
  • در روز اول اینوتکس 2024 چه گذشت؟
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • حضور همراه اول در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۴
  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • حضور همراه اول در برگزاری نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس 2024